Kategoria(t): Uncategorized

Ensimmäinen Art journal valmis

Viikonloppuna sain viimeisteltyä ensimmäisen Art journalini valmiiksi. Nimesin sen Kukkamaaksi, koska harjoittelin kaikenlaisten kukkien tekoa ja ne harjoitelmat, myös epäonnistuneet kokeilut, päätyivät peittämään osan päänsäryistäni.

Image

Kannen kukat on tehty viime syksynä.  Seuraavassa kukat kuvattu hieman lähempää. (Tässä kohtaa pitäisi päivitellä kuvan huonoa laatua, mutta jätän sen väliin.)

Image

Kukkamaan kannet olen sulkenut kuminauhalla. Yllättävää, miten pian kirja tuli ylitäyteen, vaikka olin poistanut kirjasta sivuja yli puolet. Joku huolestunut saattaa kysellä hyvän kirjan perään, mutta ei hätää, kirja oli käytöstä poistettu kirjaston vanha kirja, luettu ja todettu ettei kannata säilyttää. Ja kirjan nimi oli Caesar: Gallian sota.

Image

Kukkamaan ensimmäinen aukeama.

Image

Toinen aukeama.

Image

Olen piirtänyt itseni pienenä.

Image

Ja olen muistellut kaikenlaista hauskaa, mitä pystyin joskus tekemään.

Image

Pahimpina pitkinä särkypäivinä ja -öinä olen sokeasti raapustellut päänsärkyjäni.

Image

Useimmat kiputunnit on peitetty epäonnistuneilla kukilla.

Image

Tai onnistuneilla runoilla.

Image

Kuvat ovat tärkeimmät. Onnistuneimmillaan juuri silloin, kun jostakin syystä siirrät kuvan kirjaan etkä mieti, mitä ja miksi.

Image

Image

Kukkamaa on tavallisen kirjan kokoinen. En uskaltanut lähteä tekemään isoa sivua, ajattelin etten kuitenkaan saisi koko sivua täyteen pientä minua. Seuraava Art journal on isompi. Haluan kokeilla tehdä isoa taustaa.

Mainokset

Tekijä:

Olen Saila. Rakastan paperikukkia. Elämää. Näkemistä. Juoksen ajatuksissani. Kuljen kuten ennenkin, tuntemattomia teitä. / Jag är Saila. Älskar pappersblommor. Livet. Att Se. I mitt huvud springer jag. Vandrar omkring okända vägar som förut. / I´m Saila. Love paperflowers. Life. Seeing. In my mind I run. Wander the unknown ways - like i used to.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s