Kategoria(t): Uncategorized

Addicted to Technics

Haaste 7: Leimasimen värittäminen suoraan leimaan

Uusin blogilöytöni: Addicted to Technics laittoi kokeilemaan leimasimen värittämistä. Vesiliukoisia värejä käyttäen pensselöin leimasimeen värejä. Käytössäni oli ihan tavalliset vesivärit. Kokeilin kahdelle eri paperilaadulle, joista pidin enemmän hieman ohuemmasta paperista kuin varsinainen akvarellipaperi. Ohuempi paperi meni mukavasti kuprulle kuivuessaan ja näin elävöitti pintaa.

koko

Napsauta kuvaa niin näet yksityiskohdat tarkemmin.

Ensin levitin paperille vettä. Märkään lisäsin pikkuisen märkää sinistä väriä ja levitin sen niin, että enemmän väriä jää paperin alaosaan ja väri vähenee ylöspäin mentäessä. Kuivasin pohjan. Sitten vain pensselöin värit leimasimeen, ensin tietysti vähän sekoittelin väreistä sellaisen värin mikä tuntui mieluiselta. Ja leimaamaan. Kovin paljoa en ole leimaillut, harjoittelin tässäkin muutaman kerran ennen kuin onnistuin. (Art journaliin taas lisää matskua…)

Tein korttiin kehykset itse paperiveitsellä ja taitteluluulla viivoitin, pienet paperisuikaleet leikkasin ja maalasin vesivärillä, helmet olen tehnyt myös itse kuumaliimasta ja helmiäisjauheesta.

Mainokset

Tekijä:

Olen Saila. Rakastan paperikukkia. Elämää. Näkemistä. Juoksen ajatuksissani. Kuljen kuten ennenkin, tuntemattomia teitä. / Jag är Saila. Älskar pappersblommor. Livet. Att Se. I mitt huvud springer jag. Vandrar omkring okända vägar som förut. / I´m Saila. Love paperflowers. Life. Seeing. In my mind I run. Wander the unknown ways - like i used to.

3 vastausta artikkeliin “Addicted to Technics

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s