Kategoria(t): Chronic Paroxysmal Hemicrania, Jennibellie Studio, Miss Hertta

Hertan ja mun kesä

Kesä kului nopeasti. Olin Hertan kanssa ulkona niin paljon kuin mahdollista. Jo toukokuussa pääsimme pihalle chillailemaan filtille.

happyhertta
Toukokuussa pihanurmikolla.

Ensimmäistä kertaa neljään ja puoleen vuoteen pääsin oleilemaan pihalla, istuskelemaan ja lueskelemaan varjossa. Alkukesästä pääni oli vuorattu kylmägeelipusseilla, mutta pahimpaan helleaikaan olin jo niin hyvässä kunnossa että geelipussit sai olla pakkasessa ja kävelykeppi eteisen nurkassa. Lueskelin pihalla kirjaa. Ja toistakin. Kolmaskin meni hujauksessa. Muistin kirjojen tapahtumat, henkilöiden nimet, kirjailijan nimen ja kaikenlaisia yksityiskohtia. Lukeminen oli ihanaa pitkästä pitkästä aikaa!

luen
Lukuiloa.

Jatkoin artjournal-juttujani. Ja harjoittelin kovasti musteella maalaamista.

selfie
Musteella maalattu.

Oli aikaa olla yksin ja oli aikaa olla koko perheen kanssa. Hertan synttäreitä vietimme elokuun alussa. Kukaan ei tiedä Hertan tarkkaa syntymäaikaa; hän on löytölapsi ja muutti meille eläinsuojeluyhdistyksen kautta. Valitsimme syntymäpäiväksi päivän, jolloin Hertta syntyi meidän perheeseemme.

kissankarkit
Kissan karkkeja.

Hertta-neiti on ollut meidän tyttö kokonaisen vuoden. Ikää hänellä on noin kolme vuotta. Yritin ottaa kuvia tekemistäni askarteluista ja artjournalista, mutta neiti hyppäsi heti kuvattavaksi. Kuvan reunassa on hauska teline, johon voi laittaa vaikka kortteja taikka muistilappuja. Idean siihen sain Paperilla-lehden blogista.

cutie
Mamman pienistä pienin.

Olen tällä hetkellä rakastunut näihin irtosivuihin. Ohjeen löydät Jennibellie Studio: The Perfect Collage/Decoupage.

 

uusiajour
Irtosivu uuteen artjournaliin.

 

Mainokset

Tekijä:

Olen Saila. Rakastan paperikukkia. Elämää. Näkemistä. Juoksen ajatuksissani. Kuljen kuten ennenkin, tuntemattomia teitä. / Jag är Saila. Älskar pappersblommor. Livet. Att Se. I mitt huvud springer jag. Vandrar omkring okända vägar som förut. / I´m Saila. Love paperflowers. Life. Seeing. In my mind I run. Wander the unknown ways - like i used to.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s