Kategoria(t): Stanssit

Kansio stansseille

Marraskuussa, joulusiivouksen keskellä, sain idean tehdä stanssikansion. Näin pääsin kivasti livahtamaan puuduttavalta siivoukselta paperimaailmaani.

Featured image

Kansioon on käytetty runsaasti kierrätyspaperia, ainoastaan kannet on päällystetty uudella skräppipaperilla. Rusetti toimii kansion lukkona.

Featured image

Kansion sivut ovat paksua jätepaloista koostettua paperia. Maalasin sivut molemmin puolin akryylimaalilla mustiksi, halusin kuitenkin jättää niihin epätasaisen pinnan välttääkseni liian siistiä/steriiliä vaikutelmaa. Olisin voinut hioa paperin pinnan tasaiseksi ja maalata pariin kertaan, mutta tykkään eläväisestä pinnasta.

Sivut olen kiinnittänyt kanteen tekniikalla, jonka suomenkielistä nimeä en tiedä – hidden hinge binding. Sivu on alareunastaan kahden pienen taitoksen välissä liimattuna. Vahvistuksena ja koristeena käytin Crop-a-Dilen Eyelettejä eli sirkkoja, ihan vain sen takia, että satun olemaan ihan hulluna niihin(kin). Niiden väliin voisi halutessaan viritellä lisäkoristeeksi jonkin ihanan nauhan tai narun.
Featured imageMagneettinauha pitää stanssit paikoillaan. Niitä onkin nyt helppo plärätä. Mietinnässä on vielä tehdä pikkuinen kirja, johon kokoaisin kaikki stanssimallit. Siitä voisi olla hattarapäälleni suuri hyöty korttien ideointivaiheessa.

Featured image

Rusetti on itseasiassa miesten vanha solmiorusetti. Löysin sen kirpparilta vuonna 1985 ja ensimmäisen kerran se oli käytössäni häissäni samaisena vuonna. Nyt siitä on jälleen suuri hyöty ja ilo stanssikansion lukkona.

Jouluviikko vierähti joulukoristeiden parissa: taittelin lahjapakettien koristeeksi paperikuusia. Lisäksi innostuin pyörittelemään rauta- ja villalangasta pieniä ja pikkuriikkisiä kuusia, joita oli aivan ihana koristella kaikenlaisella miniatyyri joulukoristeella ja glitterillä. Huomasin myös, että jos käyttää oikein paljon glitteriä kynttilänvalossa, koti näyttää juhlavan kimmeltävältä ja lopun joulusiivouksen saa näin ollen aivan huoletta unohtaa.

Featured imageFeatured imageFeatured image

Satumetsän keskeltä toivotan Iloista & Onnekasta Uutta Vuotta 2015!

Jag önskar till Dig Glatt & Gott Nytt År 2015!

Happy New Year 2015!

Mainokset

Tekijä:

Olen Saila. Rakastan paperikukkia. Elämää. Näkemistä. Juoksen ajatuksissani. Kuljen kuten ennenkin, tuntemattomia teitä. / Jag är Saila. Älskar pappersblommor. Livet. Att Se. I mitt huvud springer jag. Vandrar omkring okända vägar som förut. / I´m Saila. Love paperflowers. Life. Seeing. In my mind I run. Wander the unknown ways - like i used to.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s