Kategoria(t): Uncategorized

Perjantaipäivää!

Vauhdittaakseni alkavaa viikonloppua, päätin aloittaa viikkosiivouksen. Yleensä en sitä perjantaisin tee lainkaan, mutta CPHn takia siirtyi jälleen kerran loppuviikkoon. Hyvää perjantaita ja lauantaita ei kannata tuhlata arkisiin asioihin – viikon lopulla suuntaan ajatukset johonkin kivaan… Pikkuinen lenkki kissan kanssa niin pitkälle kuin pääsee. Sitten kynät ja paperia esille. Mun päivään kuuluu pakollisia lepohetkiä ja voi että olen niin onnellinen kun silmät toimii! Näen tarkkaan ja selkeästi kaiken, tuntuu että kaikki väritkin ovat kirkastuneet: johtuneeko siitä että silmäni havaitsevat paremmin valoisuusasteet…

Kuten sanottua, viikkosiivouspäivä ja…

Kalenterin tuunausta.
Kalenterin tuunausta.

Päivitän pikkuisen kalenteria. Tein sen viime syksynä jo muutaman kerran kierrätetystä ikivanhasta kalenteristani. Lisäilen sivuille pikkuhiljaa leimoja, tarroja, piirustuksia, sanoja, pieniä runoja, kuvia lehdistä, muistoja yms. mitä haluan muistella jälkeenpäin.

Tarranauhan teippausta.
Tarranauhan teippausta.

Kalenterin kannet tein vanhoista aikakausilehdistä. Päällystin sivut kontaktimuovilla, leikkasin ne suikaleiksi ja  pujottelin niistä sitten tuollaisen kudelman. Idea on tyttäreltäni; hän teki joskus vuosia sitten omaan kalenteriinsa tuollaiset kannet.

Pöydällä näkyy myös toinen siivouspäivän projektini. Olen tekemässä Distress Inkseille uutta telinettä ja jokainen väri saa nyt oman loosinsa. En millään muista, mistä tämän vinkin sain, muistin sen aamulla yhtäkkiä. (Miten kummassa sitä näitä ajatuksia putkahtaakin siivouspäivänä??) Eli tuonne mustetyynyn alapuolelle teippasin tarranauhan vastakappaleen ja voilá – värinlevittäjä pysyy siinä nätisti paikoillaan, jokaisella värillä omansa. Kätevä ottaa ja vaihtaa tuohon puiseen Inkssentialsin palikkaan.

Oikein hauskaa perjantaita ja viikonloppua sinulle, lukijani!

Mainokset

Tekijä:

Olen Saila. Rakastan paperikukkia. Elämää. Näkemistä. Juoksen ajatuksissani. Kuljen kuten ennenkin, tuntemattomia teitä. / Jag är Saila. Älskar pappersblommor. Livet. Att Se. I mitt huvud springer jag. Vandrar omkring okända vägar som förut. / I´m Saila. Love paperflowers. Life. Seeing. In my mind I run. Wander the unknown ways - like i used to.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s