Kategoria(t): Punottu paperikori, Spectrum Aqua Markers

Kesäkausi alkanut!

Värit lisääntyvät päivä päivältä, kirkkausaste päivän valoisuuden mukaan. Kotinurmikko on vihreää väriä täynnä, pieniä sinisiä pilkkuja yhdessä nurkassa, kukkapenkeissä tummanruskeaa miltei mustaa, hentoa vihreää puskee oljenruskeiden värisävyjen läpi. Värimaailman kesäkausi on alkanut.

Idän sinililjoja.
Idän sinililjoja.

Ulkoilma houkuttelee minua liikkeelle, kävelykepin olen toisinaan saanut jättää eteiseen. Ajatuksissani kävelen pitkiä matkoja. Todellisuudessa kierrän kotikorttelin kävelysauvojen kanssa. Mutta kierrän mitä kierrän – olen ulkona ja kävelen.

Olen kiiruhtanut keväisiä paperiprojekteja valmiiksi, kuten paperipillikoreja, joista tässä yksi.

Paperipillikori
Pyöreäpohjainen punottu paperikori.

Valmistunut on myös leimaväriasema työpöydälleni, sekä uusille tusseille oma teline.

Paikka leimasintyynyille ja Spectrum Aqua-tusseille.
Paikka leimasintyynyille ja Spectrum Aqua-tusseille.

Perhoset ovat väri- ja tekniikkakokeiluja. Spectrum Aqua-tusseilla väritin suoraan leimasimeen, piskuinen suihkaus vettä ja leimaus. Toisen leimauksen tein niine hyvineen, mitään lisäämättä ja sekin onnistui oikein hyvin.

Perhosia, leimakokeilu.
Perhosia, leimakokeilu.

Kevätrakkaudesta haluan kertoa sen verran, että ensin olin palavasti rakastunut Copic-tusseihin – ajattelin ettei ikinäikinäikinä tule mitään Copicien tilalle koskaan! Mutta: La donna é mobile, qual piuma al vento. Suomeksi jotakin siihen suuntaan kuin: Nainen on ailahtelevainen, kuin höyhen tuulessa. Tyttären mukana Copicit saivat uuden kodin, ja minä katselin jo toisaalle. Tällä kertaa vesiliukoiset Spectrum Aquat veivät mukanaan värivalssiin.

Tässä kuussa on tuossa Seinäjoen keskustassa Mixed Media-kurssi. Osallistun kanvas-taulun tekemiseen Mixed Media-tekniikalla. Kurssittajana meillä on Elina Strömberg – yksi suomalaisista kestosuosikeistani paperialalla. Aamupäivällä kokeillaan Mixed Media-tekniikkaa kortin tekemisessä ja iltapäivällä tehdään taulu. Jos nyt sait ahaa- ja IIIIK-elämyksen ja haluaisit mukaan, kysäisepä paikkatilannetta Marjolta.

leimavari

Mainokset

Tekijä:

Olen Saila. Rakastan paperikukkia. Elämää. Näkemistä. Juoksen ajatuksissani. Kuljen kuten ennenkin, tuntemattomia teitä. / Jag är Saila. Älskar pappersblommor. Livet. Att Se. I mitt huvud springer jag. Vandrar omkring okända vägar som förut. / I´m Saila. Love paperflowers. Life. Seeing. In my mind I run. Wander the unknown ways - like i used to.