Kategoria(t): Art journal, Miss Hertta

Artsu nimeltä Messy Head

Kuvataidepäiväkirja, taidepäiväkirja, artjournal, artsu tai altsu. Ihan miten vain sitä haluaakaan nimittää. Tein uuden yhdistelemällä maalarinteipillä huonolaatuista, hieman paksumpaa askartelupaperia. Gessoan jokaisen sivun, niin paperinlaadulla ei ole niin väliä.

Maalarinteippi on ystävä.
Maalarinteippi on ystävä.

Pakkasin artsun, lisää paperimateriaalia eli kaikenlaista jätettä muista töistäni, maalia ynnä muuta tarpeellista matkalaukkuun ja ajelin Vaasaan askartelutapaamiseen. Etukäteen olin päättänyt saada valmista aikaan. Tosin tingin päätöksestäni matkan varrella muutaman sivun pois ja ajattelin, että jos saisin kannen gessottua, se riittäisi. Näissä tapaamisissa työn valmiiksi saattaminen on sivuseikka. Tärkeintä on toisten harrastajien tapaaminen ja erilaisen teknisen ja luovan tiedon lisääntyminen. Livetapaamisella oppii aina jotakin uutta. Mutta ei senkään niin väliä – innostus ja hauskuus on joka tapauksessa hyvin tarttuvaista laatua.

Kannen pohjustus on valmis.

 Ensimmäistä kertaa askarteluhistoriani aikana sain jotakin valmiiksi livetapaamisella. Koska sellainen järjestelmällinen ja tavoitteellinen suorittaminen on tylsää, en aio toistaa sitä vaan keskityn enemmän hölöttämiseen ja tyhjän nauramiseen.

messykansi
Valmis kansi. Ehkä.

  Kotona innostuin suttaamaan kantta lisää, laittelin vähän tekstiä. En osaa sanoa, jätänkö kannen tällaiseksi vai laittaisinko vielä jotain.

Askarteluhuoneeni toimii myös vierashuoneena – jos vuode on tyhjä… Siihen kun on hyvä kasata puhtaat pyykit viikkausta ja silitystä odottamaan. Samoin sänky toimii Hertta-neidin pötköttelypaikkana. Mikään ei ole sen ihanampaa kuin  nukahtaa puhtaiden, raikkaiden pyykkien keskelle!

 siestalla

Mainokset

Tekijä:

Olen Saila. Rakastan paperikukkia. Elämää. Näkemistä. Juoksen ajatuksissani. Kuljen kuten ennenkin, tuntemattomia teitä. / Jag är Saila. Älskar pappersblommor. Livet. Att Se. I mitt huvud springer jag. Vandrar omkring okända vägar som förut. / I´m Saila. Love paperflowers. Life. Seeing. In my mind I run. Wander the unknown ways - like i used to.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s