Kategoria(t): Paperileikkuri

Vinkki

Torstai. Ajattelin pestä pyykkiä. Normitapani liikkua kotona on käyttää seiniä ja huonekaluja tukena, koska keppi on jotenkin hankala sisällä. Lasken sen usein käsistäni ja kun säntään – luulen vielä säntääväni – liikkeelle, keppi pitää muistaa ottaa tueksi. Tasapainoni on pikkuisen huonohko: toisinaan parempi, toisinaan huonompi. Maapallo tuntuu liikkuvan itsekseen ja horisontti keinahtelee ylös ja alas tai sivulta toiselle sivulle. Jännittäväksi tämän tekee se, että sitä ei voi ennakoida. Jonakin hetkenä tuntuu, että pää ei ole juuri yhtään kipeä ja vointi on aivan mainio. Lähden liikkeelle ajattelematta mitään (onnistuu minulta erittäin usein) ja heleijaa – maisema alkaa keikkua ykskaks. Monen kaatumisen ja mustelman jälkeen olen oppinut varovaiseksi. Tai siis niin varovaiseksi kuin luonteellani on mahdollista: otan edelleen mielelläni riskejä ja teen mitä haluan kaatumisen uhallakin.

Palataan pyykkiin. Etenin siis pitkin huonekaluja ja seiniä lataamaan pyykkikoneen. Oikeastaan se oli pikemmin aie edetä, toki etenin hiukan, kunnes ihan tyhjästä tuli idea saada mittanumeroasteikko paremmin näkyviin paperileikkurissani. Idea on valkoinen vesiliukoinen kynä tai maali tai gesso.

2016-04-28 10.13.42

Vesiliukoinen, koska ylijäävä väri pitää pystyä pesemään pois, muutoin tulee suttua. Parhaimmaksi osoittautui valkoinen gesso. Alla olevassa kuvassa näkyy paitsi mitta-asteikko myös leikkurin laatikko, jossa sakset. Kätevä. En ollut muistanutkaan sitä. Löysin sieltä leimakuvia, joita etsin aika kauan.

2016-04-28 10.13.33

Leikkurissa on myös ledvalo. Leikkuuviivan näkee tasan tarkasti.

2016-04-28 10.12.42

Näkyy! Planneri esiin ja trimmaamaan sivuja!

2016-04-28 10.08.25

Mainokset

Tekijä:

Olen Saila. Rakastan paperikukkia. Elämää. Näkemistä. Juoksen ajatuksissani. Kuljen kuten ennenkin, tuntemattomia teitä. / Jag är Saila. Älskar pappersblommor. Livet. Att Se. I mitt huvud springer jag. Vandrar omkring okända vägar som förut. / I´m Saila. Love paperflowers. Life. Seeing. In my mind I run. Wander the unknown ways - like i used to.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s